Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Kaotiskt leverne..

Av marie - 16 oktober 2009 11:24

Är det bara hos oss som det är kaos?? Matte rensar, kastar och städar i alla skåp, målar om i hallen,Fixar i sovrummet med mjuka kuddar och TV hylla och böcker,  skäller på lillmatte och sen lägger hon sig och klagar på att hon har ont. Konstigt som hon håller på  ;)

Nu är röntgen gjord inför operationen så hon anser att hon har bråttom med allt så hon kan ligga sen ,... men jag fattar inte riktigt, operationen ska ju göra henne frisk och rörligare???

Hon har iaf klarat att SLUTA RÖKA...säger att hon aldrig mer ska göra något så äckligt, men hon fick några piller av doktorn som dödade hennes nikotintroll i hjärnan. Spelar ingen roll hur ,jag är glad att hon slutat ;)

Det är ont om tid att blogga men jag tvingar henne till det. Nu har hennes dator iafall rensats så man kan ladda in nya program i den och då har hon den i sängen åxå under rehab...

Ja jag har fått ny sovplats och borstats och nya matskålar , jag undrar om det bara är operationen eller om min matte går igenom någon livsförändring....hon ser glad ut när hon talar i telefonen ibland och sen sjunger hon???

Mystiskt värre....  Jag ska klura ut vad det är som händer .

Någon som har några förslag? Någon som upplevt något sådant förut?? Kompisar Hjälp mig!!!


 
 
Giah

Giah

16 oktober 2009 12:29

Nja lite trist blir det kanske att dom små börjar flytta ut nästa vecka...Matte kommer nog att gråta en skvätt för varje valp, men samtidigt är hon jätteglad att dom får egna NYA hem med mattar och hussar som hinner med att älska, fostra, gosa och ge dom tid och kärlek...
Hinns ju inte med om alla blir kvar...Dom kräver mer ju äldre dom blir ;)
Så nu hoppas vi att vi hittar BRA hem till dom som är otingade!!! (tre finfina killar och en fin tös... Tösen vill matte ev.sätta på foder)
Vad gäller din mattes underliga beteende...Hon kanske fått en ny tvåbent vänn...Eller???
Och det är klart att operationen ska göra henne bättre...Men mattar får städnoja ibland ändå...Och om hon fixat klart annat så hinner hon gosa och ta det lugnt tillsammans med dig sen :)

Nospussar till dig från mig Giah.
Matte skickar kramar till dig och din matte.

http://www.belgarhuset.com

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

16 oktober 2009 15:07

Ett stort grattis att du slutade röka bra gjort:)
Jag hoppas du får ordning på allt som du har tänkt dig innan det är dags. Men va rädd om dig.

Ha nu en super skön fredag och ha det gott, kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Tuna

Tuna

16 oktober 2009 16:26

Det låter som om din matte är inne i ett riktigt s k flow.
Min matte är helt slut efter renoveringsprojekt inkl röjning hos hennes valp. Våra mattar måste nog ta det lugnt i helgen.

Jag ska ut och jaga i morgon. Hoppas det går att springa med den skadade tassen och att älgarna inte tror att jag är en björn, för då kutar dom som bara den.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

16 oktober 2009 18:53

Ville, min vän....ta det bara lugnt! Din matte förbereder sej bara för det som komma skall....mattar är såna bara....men det kommer att bli jättebra ska du se!
Grattis till din matte som klarat av att sluta röka, det är ju jättebra!!! Att hon dessutom är glad och sjunger, ja bara positivt...Livsförändring eller ej, allt bara av godo!

Ha nu en jätteskön helg och fundera icke mera....
Pussar o jättekramar!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Sigge

Sigge

16 oktober 2009 20:16

Min matte är fullt och fast övertygad om att du inom en snar framtid kommer att få en husse!
Din mattes symtom tyder på det.

http://http:/skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
Myrra

Myrra

17 oktober 2009 19:16

Ojoj, vad det grejas hemma hos dig, Villevännen! Jag fattar inte heller varför dom håller på sådär ibland, mattarna, men det är ju himla bra att din slutat röka! Heja, heja, hälsar min matte!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Ingen bild

Synnöve

18 oktober 2009 09:12

Hon har väl blivit kär i någon då om hon plötsligt fått denna energin Ville.Men den energin hjälper tydligen inte för att ta sig till Balltorp.

 
Stella

Stella

18 oktober 2009 22:48

Det där med ny husse vet vi ju inget om, men lite grann kan det ju bero på rökslutningen...

Ha det gott och försök få din matte att lugna ner sig ett par hekto :-)

Kram

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snokas me matte

20 oktober 2009 09:13

Hej sötingar dvs vile o matte, låter som matte mår riktigt bra o längtar efter den där operationen som ska göra allt bra! va smart din matte är som tar itu med en massa nu så hon kan rehab sen i lugn o ro!!
du är varmt välkommen hit ville o fånga råttor o möss! tack o lov så hörde vi ingenting i natt så vi tror vi kom glatt undan med förskräckelsen..
slafspussar till er båda!!

 
Hunden Liza

Hunden Liza

20 oktober 2009 09:13

Sjunger i telefonen? Asså raring, nu börjar jag bli lite orolig för din matte. Jag brukar själv sjunga lite, men då skriker mina tvåbenta "tyst" till mig. Tror inte de uppfattar riktig skönsång inte.

http://hundenliza.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marie - 5 oktober 2012 11:21

Hej kompisar Idag blev skittmatte arg på mig och då menar jag inte bara arg utan skogstokig faktiskt. Jag tog mig nämligen en tut till skogen på egen tass..ja vad hade hon väntat sig ? Hon släpper ut mig på bakgården där jag iof brukar ligga . Me...

Av marie - 17 februari 2012 13:58


Nu har jag tröttnat på att vänta ut matte. Jag tar saken i egen tass och bloggar.... Hoppas ni alla har det bra och att ni njuter av Vintern.... Jag fullständigt älskar snö, mängder av kall vit läcker snö att rulla sig i , att äta och bara spr...

Av marie - 26 maj 2011 21:36


Skitmatte har struntat i bloggen och inte uppdaterat på hur länge som helst. Jag mår bra fast värmen som kom blev lite för mycket för mig. Nu ligger jag mest i min buskkoja och är på landet med nya familjen vi fått jag och matte.   Jag hoppas ni...

Av marie - 31 mars 2011 11:56


Jag har ju knappt hunnit ut genom dörren för att superspana efter vitsipporna så får jag veta att Sigge hittat murklor....eller hans matte men det är ju ett samarbete :) Nåja jag förlorade och Sigge vann... Grattis grabben!!! Jag tänker inte depp...

Av marie - 28 mars 2011 15:03


Med spänning sprang vi ut i morse jag och matten för att upptäcka att det snöat... vad i hela friden är detta.....nu ska ju våren komma och Vitsipporna växa för fullt.   Så här såg det ut i april 2009...  Må bäste hund vinna.... Lycka till på...

Presentation

Ville...en toppenkille!!

Omröstning

Vad tycker ni?? Är det rätt att använda "vita" lögner??
 Ja
 Nej
 Vet Ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards